Menu Lama…Citarasa Baru

6 10 2008

Malam ni basuh cafe…seminggu dah cuti cafe pula berhabuk sana-sini, kebetulan Dato’ J tempah Bun Ikan Bilis untuk suffer budak-budak asrama jadi aku pun mai la sekali tengok-tengok…teringat esok nak buka cafe ingat nak cuba menu lama dengan citarasa baru. Tentu peminat-peminat Nasi Ayam Cikgu Dee masih teringat. Dulu aku buka warung depan Kedai Chin Hin tumpang kawan-kawan tapi memandangkan line tak berapa clear berenti sat dan pindah pi dekat Pak Mud di Simpang nak pi Hospital. Tu cerita tahun 2004. Masuk tahun 2005 aku berenti jual Nasi Ayam. Tak larat dan masa tak berapa ada lagipun sibuk dengan pelbagai tugas dan kerja. Maka ramai juga orang dok pening kepala pasai tak boleh pekena Nasi Ayam Special aku tu…

Jadi lepas raya ni ingat nak buat Nasi Ayam balik…masih mengekalkan aroma citarasa lama tapi dengan variasi baru yang lebih menarik. Kalau nak cuba jangan lupa singgahla di D Bagus Cafe n Cake House…kita pakat cuba…hihihi…jom la pi


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: